Milstolpar


13 Maj 2012 föddes vår underbara lilla Lova

tisdag 2 oktober 2012

Snörvel

Idag snorar och snörvlar vi här hemma både Lova och jag, och Lova har tom lite feber :( Det har vart en jobbig natt med en täppt liten näsa för henne. På morgonen var hon dock lika glad som vanligt. När mamman var lite bekymrad över hennes hosta och nysningar, fyrade hon av glädjetjut från babysittern så jag tror inte jag behöver oroa mig speciellt mycket, även om vi får avstå babysången så vi inte smittar någon av de andra små.
.
En heldag hemma är dock inte optimalt för oss då det innebär rastlös mamma och uttråkad bebis. Det märks så tydligt på Lova att hon tycker om att vara ute bland folk. Hon skiner upp och skrattar högt när mormor tittar förbi och hon ler stort när hon ser folk i affären. Pappa är också en stor favorit, tätt följd av hennes egna fötter :) Denna veckan är roligaste leken nämligen att mamma drar av strumporna så att hon kan få tag i sina små söta tår. Oj vilka skratt! Mamman tycker dock inte att sina egna fötter är en lika rolig syn...


1 kommentar:

  1. Det var skoj att få en liten kort uppdatering härom dagen - saknar dig! =0) Saknar också att få ta del av lilla, söta Lova live...men jag är GLAD att ni verkar må så bra i er nya miljö =0)

    Kram från Sara i Gävle

    SvaraRadera