Milstolpar


13 Maj 2012 föddes vår underbara lilla Lova

söndag 30 september 2012

Ölands skördefest

 
Som sagt, skördefest på ön!
Hela ön (speciellt södra) lever upp denna helg. Gårdarna öppnar sina portar och presenterar delikatesser, undangömda små caféer nästan kokar av mys, lador fylls av konst av alla de slag och överallt kan du handla ekologisk närproducerad potatis, lök och andra råvaror... hela vårt vackra landskap liksom glänser lite extra.
 
För vackert det är det...
Vi besökte Eriksöre, shoppade marmelader, ost och choklad och kikade runt bland pumpor och fotoutställningar. Det blev lunch på brukshotellet i Degerhamn och fika på vägen hem.
Fotade tyvärr inte så mycket men några mobilbilder kommer härNär man kör vägen längs öns östra sidan har man hela tiden havet och allvaret i ögonvrån
Löktavlan (konstverk gjort av enbart lök)

 

Fika vid havtornscaféet


Vet ni hur kul man kan ha på en höbal då?
 
Så här!
 
 
 
Lova tyckte det var oerhört kul att se morfar hoppa. Skratten kiknade. Så då fick han hoppa lite till och lite till. och så fick även mormor, pappa och mamma ta några skutt.
 
Antagligen var det en och annan som vände sig om och undrade varför fyra vuxna människor studsade upp och ner som studsbollar men Lova skrattade och skrattade och vi hoppade och hoppade :) och givetvis skrattade även vi för det är omöjligt att motstå utstrålningen från denna lilla tjej.
 
Två glada ölandstjejer

 
 Åh vad jag älskar Öland!
 
 
Övrig info: I dag fyller ölandsbron 40 år!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar