Milstolpar


13 Maj 2012 föddes vår underbara lilla Lova

söndag 3 juni 2012

Med mormor & morfar


Äntligen har mormor & morfar kommit till Gävle!
Det är bara 2,5 vecka kvar tills vi flyttar ner till Kalmar men Lova växer så det knakar så mormor och morfar ville givetvis inte vänta så länge på att få träffa sitt lilla barnbarn. 


Tre generationer






 I dag blir Lova 3 veckor

mys med mamma

7 kommentarer:

  1. Så fina ni är.mormor o morfar så lyckliga! Lova med mamma o pappa, Vilka fina bilder ni bjuder på. många kramar till er alla.

    SvaraRadera
  2. Ååå vad fina kort. (poserar inför tidningskort?:) vad stor lova blivit. Å vilka fina kort!!!!!! Längtar tills jag får gosa med min systerdotter!!!!!!!!

    SvaraRadera
  3. Vad fint!! (Jag undrar hur många gånger jag har skrivit så i samband med Lova-foton de senaste veckorna) :) Jag längtar också tills jag får se henne! Uppskattar verkligen alla uppdateringar på bloggen. Kram

    SvaraRadera
  4. Tack! :-)
    Ja elin vi tog kort till tidningen ;)

    Ses om ett par veckor! Kram

    SvaraRadera
  5. Vilka fina bilder, vad härligt att se! Idag gick jag en powerwalk (hör och häpna) och då gick jag förbi ditt gamla hus. :-) Kram!

    SvaraRadera
  6. Det var så mysigt att äntligen få träffa henne.
    Längtar tills ni kommer!

    SvaraRadera
  7. Säger som de andra, hon är SÅ söt!! =) Försökte skriva här inne för ett tag sen men se då bara allting strulade. Bokstäverna ville liksom inte hoppa in så jag gav upp! Ser att du och din mor är väldigt lika =) Har du säkert hört förr?! =P Så fina bilder på er! Den nya familjen strålar <3 Vi vet inte riktigt hur det kommer bli med doulandet för syster Stina. Hon bor ju nere i Malmö så det många mil att åka. Skulle det råka bli så att jag befinner mej där då el hon här, ja då är det nog ingen omöjlighet att jag åker med och doular =) Håller med Celie - så kul när vi får vara med lite genom bloggen =)

    SvaraRadera