Milstolpar


13 Maj 2012 föddes vår underbara lilla Lova

söndag 17 juni 2012

I tidningen


Förra veckan var vi med bland nyfödda i tidningarna Jönköpingsposten, Barometern och Ölandsbladet. Först med stor bild på webben bland familjeannonserna i Ölandsbladet minsann :)

Tack för tankar och tips till inlägget under om kolik.
Faktum är att Lovas magknip är som bortblåst! I helgen körde vi stenhårt på regelbundna mattider var 4:e timme (var 3:e om hon verkade jättehungrig) och hon vande sig redan efter ett dygn. Till en början pumpade jag ur mjölk och så fick hon på flaska av Fredrik för att vi skulle ha koll på att hon verkligen åt sig mätt. När hon ligger vid bröstet små-snuttar hon ofta och somnar innan hon ätit klart.
Detta med fasta måltider har gjort underverk och hon nöjer sig med nappen däremellan. Kanske var de inte helt ute o cyklade förr när de rådde alla att amma var 4:e timme ;)

Lova är fortfarande kvällspigg och somnar först runt tolv. I går var det lite gnäll timmen innan men inga panikskrik utan helt normalt och när hon väl somnat sov hon utan ett pip till kl.06!! Sex timmar!! Sen fick hon mat och har sedan fortsatt sova utan problem. Guld. Jag är så lättat över att det blivit bättre!

Nu ska jag försöka packa lite mer flyttkartonger medans hon sover. Bara två dagar tills flyttlasset går mot kalmar. Spännande, spännande men också sorgligt att lämna Gävle. Jag har ägnat senaste veckan åt att säga hejdå till många fina vänner...



1 kommentar:

  1. Skönt hon har sluppit sitt magknip. Ja, det är inte så dumt med gamla beprövade metoder.
    Snaaaart kommer ni!!

    SvaraRadera